Du kan kvitte deg med vanen / uvanen for godt!Med hypnoterapi påvirkes det underbevisste sinnet ditt til å forstå at du ikke trenger røyk eller snus lenger.
Røyk- og snusstopp


Har du lyst til å bli røyk- eller snusfri, men kjenner det er et stress bare å tenke på det?

Er du redd for å sprekke, for å legge på deg, for å bli irritert og urolig? Eller er du redd for at du klarer å slutte, men vil gå rundt med et sug etter røyken? 

Kunne du tenke deg å slutte uten å kjenne suget? Røyke- eller snusstopp ved hjelp av hypnose er det ideelle valget hvis man ønsker å kvitte seg med uvanen - for godt.


Har du tidligere prøvd å slutte ved hjelp av viljestyrke, uten å lykkes? Det er ikke uvanlig, for viljestyrken din blir styrt av det bevisste sinnet ditt, og en vane eller uvane, som røyking, kontrolleres av ditt underbevisste sinn. 

Det underbevisste er som oftest mye sterkere enn ditt bevisste sinn, og det er årsaken til at du fortsetter med uvanen - til tross for at du ønsker å slutte.

Røyk- og snusslutt ved hjelp av hypnose er helt trygt, meget behagelig, avslappende og ekstremt virkningsfullt. Enten det er første gang du prøver å slutte å røyke, eller om du tidligere har vært gjennom røykeslutt uten hell, så vil du bli overrasket over hvor godt røykeslutt med hypnose fungerer.


Røykeslutt gjøres oftest over flere behandlinger. Vi begynner med en samtale om røykevaner, triggere, tro og tanker rundt hva du ønsker å oppnå. Og du vil få svar på alle spørsmål du eventuelt måtte ha om hypnose.

Så gjør vi hypnose sammen der fokus er på å øke motivasjonen/beslutningen din til å slutte å røyke. Du trenger ikke tenke på å stumpe røyken ennå, men vi starter en prosess som gjør at de fleste vil merke forandringer i røykevanene sine frem til neste gang.
Under de neste behandlingene tar vi en gjennomgang av hva som skjer med røykevanene dine, samtidig kartlegger vi om det er spesielle røyk som du ikke har lyst å gi slipp på.


Sammen med uvanen henger røyk-/ snusvanen ofte sammen med følelser. Kanskje suget  har vært der for å dekke noe hos deg (f.eks stress, en belønning, trøst, kjederøyking, en avledningsmanøver, i sosiale lag, for å få en pause, angst for å legge på seg m.m.).

Ser du det i denne sammenhengen vil uvanen da være som en "en gammel venn", en man skal si farvel til, en som har fulgt deg i tykt og tynt - og på godt og vondt.

Vi vil kartlegge om det er spesielle røyk eller settinger som er viktige for deg, der du tror det kan bli vanskelig å få til uten røyken eller snusen. Disse vanemønstrene vil vi endre under hypnoterapien slik at du kan blir røyk- eller snusfri for godt. 


VIKTIG! For at du skal få effekt av opplegget er det viktig at det er DU som har et ønske om å slutte. Det er ikke nok at noen andre vil at du skal slutte. 

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


MIAs Hypnoterapi

Maria Helleland
Helsehuset, Markensgate 42
4612 Kristiansand


Mail: post@miashypno.no

Telefon: 908 38 905

Medlem av