Er dette noe av hverdagen din?Gi slipp på uønsket tankekjør - og gled deg til å få den søvnen du ønsker!


Søvnproblemer


De fleste av oss lider av søvnproblemer fra tid til annen - men når dette blir et stress som preger hverdagen din, er det på tide å gjøre noe med det.


Sliter du med å sovne på kvelden? Har du prøvd det meste for å få en god natts søvn?

Sover du urolig og våkner flere ganger i løpet av natten?

Hender det at du våkner om morgenen mer utslitt enn hva du var når du la deg?

Gruer du deg til å gå å legge deg? Eller går du og legger deg og opplever at du ligger våken i senga og sloss med dine egne tanker? Du ønsker desperat at tankene dine skal gi deg fred, at stresset som tankene dine skaper kan slippe taket slik at du får fred og ro i kroppen. Gjennom natta opplever du at kreftene svinner hen og du blir mer og mer utmattet og sårbar.

Og tankene stresser deg enda mer - du MÅ sove. Neste dag må du holde deg våken, men opplever at du gjesper og gjesper. Du snubler avgårde til jobben, men er ikke tilstede, klarer ikke konsentrere deg...

Eller du klarer deg fint - til du snubler over dørstokken hjemme og sleper deg til sofaen.


Når vi først har gått glipp av nattesøvnen, så blir vi bare enda mer bekymret om vi klarer å sove neste kveld. Og går fast i en ond sirkel, nedover og nedover spiralen.

Det kan være flere grunner til at du ikke får sove, som bekymringer om fortid eller fremtid, konflikter som pågår, innestengte følelser, ting som har blitt sagt / gjort som repeteres om og om igjen i tankene - eller kanskje du tenker så mye på at du ikke får sove at du ikke får til å sove! Hvis du har søvnproblemer, så kjenner du til problemet.


Du trenger ikke ha det sånn! Hvordan ville det være å få et søvnmønster du kan leve med slik at du våkner uthvilt om morgenen?

Med hypnoterapi kan du få hjelp til å snu de gamle tankemønstrene dine. Hjernen din blir raskt ekspert i å ikke sove, derfor blir den også ekspert i å lære å sove når du trenger søvn.


Hypnose i kombinasjon med andre metoder er en god behandlingsmetode for å endre måten din underbevissthet reagerer på, sånn at den kan gi slipp på tankekjøret og få deg til å slappe av meget raskt.

Etter få behandlinger blir søvnmønsteret ditt endret slik at du kan få den søvnen du ønsker,

Du lærer også å bruke selvhypnose for søvn, sånn at det å sove blir like naturlig som å pusse tennene.

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


MIAs Hypnoterapi

Maria Helleland
Helsehuset, Markensgate 42
4612 Kristiansand


Mail: post@miashypno.no

Telefon: 908 38 905

Medlem av