Om meg

Hei!


Jeg som driver Mias Hypnoterapi heter Maria Helleland. Jeg er utdannet pedagog med bred videreutdanning innen barnehage, barnevern, skole og ledelse, og har mange års fartstid med å jobbe tett innpå mennesker. 

 

Som pedagog har jeg fått verdifull erfaring og kunnskap om menneskers mangfold gjennom samtaler, veiledning og rådgivning av personale, samarbeid med foreldre, og gjennom å følge opp barn og unge i deres utvikling. Som grunder og leder i egen bedrift har jeg sammen med mine ansatte fått god erfaring med teamutvikling og ledelsesutvikling, men ønsket å vite mer om selvutvikling. 

 

I relasjon med mennesker i alle aldre har jeg sett at vi ofte strever med de samme problemene. Kraften bak følelser og tanker får oss til å bli i uønskede vaner, låste tankemønstre m.m.. Hvorfor er det sånn?

Hva er grunnen til at vi fortsetter å gjør vi som vi gjør - selv om vi egentlig ønsker noe annet?

Hvorfor lar vi være å gjøre ting vi vet vi skulle, burde, kunne gjøre?

Hvorfor er det så vanskelig å få til det vi egentlig vil, og så lett å falle tilbake i gamle spor? Osv., osv..

For å finne en dypere forståelse av dette valgte jeg å utdanne meg til hypnoterapeut. Da fikk jeg både kunnskap og erfaring med hvordan bruk av hypnose, coaching, psykoterapi og tankefeltteknikker kan brukes for å forandre problemer eller oppnå de resultater man ønsker.  


Underveis i denne utdanningen fikk jeg også god erfaring med hvordan min kunnskap og erfaring innen pedagogikk og utviklingsspykologi kunne kombineres med de metodene jeg bruker i hypnoterapien - og sammen gi et godt resultat.

Mye av vår adferd og handlinger styres av flere grunnleggende tankemønstre og overbevisninger, og en viktig programmering av vår adferd starter allerede før syvårsalderen. Videre vil efaringer fra barndom og oppvekst prege mange av de valgene vi tar som voksne.Vi har blitt den vi er gjennom familie, barnehage, skole, venner, og samfunnet forøvrig.  


Alle mennesker er unike og vil derfor ha forskjellig utbytte av hypnoterapi, men jeg kan garantere deg at jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg med ditt problem. Jeg vil se, oppfatte og tilpasse eventuelle behov som kan oppstå underveis i terapien på en trygg og behagelig måte, slik at DU kan oppnå den forandringen du ønsker. 

Jeg utdannet meg som hypnoterapeut gjennom Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose (NIH) i Oslo.

Den har en varighet på to år og gir den beskyttede tittelen: Registrert Hypnoterapeut (Diplom Hypnoterapeut, Master Hypnoterapeut, Spesialisert Hypnoterapeut, Avansert Diplom Hypnoterapeut).

Utdannelsen er den første i sitt slag i Norge og sikrer en høyere kvalitet på ferdigutdannede terapauter enn tidligere.

Den er den eneste som i Norge som er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose(NFKH), og holder derved

det Helsedirektoratet anser som forsvarlig utdanning for hypnoseterapeuter. 

 

Jeg er medlem i Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) hvor jeg også har forsikring. http://www.hypnoseforbundet.no/ 

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


MIAs Hypnoterapi

Maria Helleland
Helsehuset, Markensgate 42
4612 Kristiansand


Mail: post@miashypno.no

Telefon: 908 38 905

Medlem av