Er du trøtt og sliten av den evige kampen mot vekten?

Hvordan hadde det vært å ta av kiloene uten å stresse med fokus på kalorier, riktig mat og feil mat osv.


VektnedgangGår vekten din ut over helsen din? Trivselen din? Selvtilliten din?

Gruer du deg til årstider der du må kaste klærne dine? Har du vært super motivert for å gå ned i vekt, opplevd at det går bra en stund, og så kommer vekten tilbake igjen?


For mange er selvkontroll en av de største utfordringene når man vil ned i vekt. 

Det kan være vanskelig å styre seg - du skal bare spise litt til, bare litt kos til kvelden, noe i farten mens du kjører bil,  dempe suget etter "noe". 

Eller det kan være usikkerhet ifm hva man kan spise. Kan jeg spise dette? Ikke spise det der!

Resultatet blir at man får dårlig samvittighet, lyst til å gi opp, får følelsen av å ha mislyktes...


Glem alt du tidligere har erfart for å gå ned i vekt! Glem følelsen av å ha mislyktes!

Kunne du tenke deg å gå ned i vekt på en måte som gjør at du føler deg glad og fornøyd gjennom det hele?


Dersom du sliter med ekstra kilo kan det være fordi det er et naturlig resultat av din nåværende mentale programmering.

Det ligger ofte en følelse eller tanke bak spisingen. Den beste måten å gå ned i vekt er å fjerne de underliggende årsakene følelsen eller tanken. Kanskje det er kjedsomhet, eller et  manglende behov i livet ditt (som savn, tristhet m.m), endringer i livssituasjonen din, spisemønsteret i familien, eller noe fra fortida eller oppveksten din.

Når man går ned i vekt uten å få kontakt med underliggende årsaker går det ofte bra en stund, kiloene raser av - men så opplever du at de samme kiloene sniker seg på igjen. Eller du opplever at selv om du spiser sunt og gjør alt riktig, så går ikke vekten ned. 

Uansett hva årsaken er så skaper det en stressituasjon som de fleste sliter med.


Få kontakt med dine naturlige og medfødte spisevaner. Spis når du er sulten, spis bevisst,

i riktig tempo - og nyt måltidet! Høres dette for godt ut til å være sant? Vel, det virker!


Ved hjelp av hypnose kan man endre det tankemønsteret og de uvanene du ubevisst har opparbeidet deg. Å nekte seg selv mat er det verste du kan gjøre, i verste fall trigger det bare følelsen. Når du nekter deg selv å spise, etablerer du dysfunksjonelle tankemønstre om mat i underbevisstheten, og så tiltrekker du tanken på mat istedet. 


Når du velger å gå ned i vekt ved hjelp av hypnoterapi er det viktig med en kartlegging av dine spisevaner, fristelser, triggere, dine tanker og overbevisning om din overvekt - og hva du ønsker å oppnå.

Gjennom tre-fem behandlinger fordyper vi oss i dine nye kostholdsvaner og forsterker disse i hypnose, og med det endres ditt forhold til mat. Vi demper også trangen til søtsaker eller mat som ikke støtter deg i dine mål for å få den vekten du ønsker. Søtsug mellom måltidene blir kraftig redusert eller forsvinner fullstendig. 

Samtidig setter vi igang en prosess som gjør at du følger deg behagelig mett, du vil oppleve at du spiser mindre uten å føle at du går glipp av noe. Du føler deg gladere og har mer energi. Du får større trivsel og mestringsfølelse, og ikke minst - du får den gode følelsen av å ha lykkes. 

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


MIAs Hypnoterapi

Maria Helleland
Helsehuset, Markensgate 42
4612 Kristiansand


Mail: post@miashypno.no

Telefon: 908 38 905

Medlem av