Er du trøtt og sliten av den evige kampen mot vekten?

Hvordan hadde det vært å ta av kiloene uten å stresse med fokus på kalorier, riktig mat og feil mat osv.


GÅ NED I VEKTDet kan være vanskelig å styre seg - "du skal bare spise litt til, bare litt kos til kvelden, noe i farten mens du kjører bil,  dempe suget etter noe". Og vips - så sitter du der med en uggen følelse, dårlig samvittighet. Tankene går til de ekstra kiloene du ønsker bort...


Går vekten din ut over helsen din? Trivselen din? Selvtilliten din?

Mange mennesker har negative følelser når det gjelder mat. Vi er redd for at maten vi spiser skal gjøre oss fete, syke, usunne. Allikevel har vi en tendens til å spise nettopp den maten vi er redd for, slik at vi skaper indre stress og konflikter, og etterhvert opplever akkurat det vi er redd for - overvekt, mistrivsel og sykdom.

Vekten skal ned, man prøver ulike dietter, og blir usikker. "Kan jeg spise dette? Jeg kan ikke spise dette!" Den ene kuren spiser opp den andre, og den ene kosteksperten slår ihjel den andres. Du blir mer og mer usikker - og resultatet blir at du får lyst til å gi opp, og så kommer følelsen av å ha mislyktes...


Erfaringer mange har hatt under ulike slankekurer har vist at det ofte går bra en stund, kiloene raser av - men så opplever man at de samme kiloene sniker seg på igjen. Eller man opplever at selv om man spiser sunt og gjør alt riktig, så går ikke vekten ned. Uansett hva årsaken er så skaper det en stressituasjon som de fleste sliter med.

Hvordan ville det være å spise når du er sulten, spise i riktig tempo - og virkelig nyte måltidet?Å glemme alt du tidligere har erfart for å gå ned i vekt, og få kontakt med dine naturlige og medfødte spisevaner? Høres dette for godt ut til å være sant? 

Du kan klare det ved hjelp av hypnose og hypnoterapi.


Når du kommer til MIAs tar vi først en god kartlegging av dine spisevaner, fristelser, triggere, dine tanker og overbevisning om din overvekt - og hva du ønsker å oppnå.

Gjennom tre-fem behandlinger fordyper vi oss i dine nye kostholdsvaner og forsterker disse i hypnose, og med det endres ditt forhold til mat. Vi kan også dempe trangen til søtsaker eller mat som ikke støtter deg i dine mål for å få den vekten du ønsker. Du kan oppleve at søtsug mellom måltidene blir kraftig redusert eller forsvinner fullstendig. 


Å nekte seg selv mat er ikke det lureste du kan gjøre, i verste fall kan det bare trigge følelsen. Når man nekter seg selv å spise, etableres det dysfunksjonelle tankemønstre om mat i underbevisstheten, og så tiltrekkes man av tanken på mat istedet. Ved hjelp av hypnose kan man endre det tankemønsteret og de uvanene du ubevisst har opparbeidet deg. Det settes igang en prosess som skal gjøre at du føler deg behagelig mett, og du kan oppleve at du spiser mindre uten å føle at du går glipp av noe.

Du kan oppleve større trivsel og mestringsfølelse, og ikke minst - få den gode følelsen av å ha lykkes. 


Det kan også være nyttig å finne den følelsen eller tanken som lgger bak spisingen. Kanskje det er kjedsomhet, eller et  manglende behov i livet ditt (som savn, tristhet m.m), endringer i livssituasjonen din, eller spisemønsteret i familien. Eller det kan være noe fra fortida eller oppveksten din som du kanskje ikke husker lenger...