Hvordan hadde det vært å takle hektiske dager med fred og ro i kropp og sinn? Å gå fra stress til indre ro og glede?


Stressmestring


Stress påvirker alle typer mennesker. Ung eller gammel, fattig og rik.

En stressituasjon gjør at  adrenalin pumpes rundt i kroppen og du kommer i en konstant «kjemp eller flykt» tilstand. Et urgammelt overlevelsesinstinkt fra når mennesker levde i naturen og måtte beskytte seg på helt andre måter.


Opplever du at du lever et stresset liv? Du er egentlig ikke er helt til stede, du klarer ikke konsentrere deg, kroppen verker og du kjenner deg tom i hodet.

Du vet hva du burde, skulle, må osv, og blir mer og mer stresset, utmattet og urolig jo mer du tenker på alt du ikke får gjort. 

Føler du at gamle tankemønstre og frykt for å mislykkes dukker opp? 


En kortvarig stressituasjon kan bare være positiv, men når stresset vedvarer skaper det en indre uro som igjen manifesterer seg i negative følelser og tanker. 

Stress er ubehagelig. Det gjør at man ikke klarer å nyte livet fullt ut, og det er ødeleggende for kroppen.

Går man med langvarig stress i kroppen klarer ikke immunforsvaret å jobbe optimalt, og du blir mere mottakelig for fysiske sykdommer som f.eks hodepine, muskelsmerter, nakke/rygg smerter. Stress kan også utvikle seg til angst og depresjon.


Kunne du tenke deg å ha en hverdag med mer indre fred og ro? 

Der du kan få et avslappet forhold til tidspress, til folk rundt deg - og til dine egne forventninger. Det finnes mange andre faktorer som kan virke håpløst og overveldende.

Og hvis du ikke er i stand til å takle det så kan du få problemer. 

Så hvordan takler vi stress? 

Som regel gjør vi ingenting med det. Enten så blir det ignorert og blir verre, eller så prøver vi å rømme fra det. Mange opplever faktisk at det å slappe av oppleves enda mer stressende fordi tanker, følelser og signaler fra kroppen ikke klarer å ta fri eller pause. 


Bak stresset ligger det ofte følelser som frykt, redsel, tristhet, motløshet, overveldelse og utmattelse m.m. Men idet du begynner å føle deg motløs, engstelig eller stresset, er det ikke følelsene som er ødeleggende - det er hvordan du reagerer på dem

Med hypnoterapi lærer du din kropp og ditt sinn å reagere rolig og avbalansert.

Når du møter situasjoner som før stresset deg, så vil du kanskje bli overrasket over hvor rolig og avslappet du reagerer. Og det beste av alt - du lærer virkningsfulle teknikker som du kan bruke når som helst, og hvor som helst frem i tid hvis du skulle trenge det.

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


MIAs Hypnoterapi

Maria Helleland
Helsehuset, Markensgate 42
4612 Kristiansand


Mail: post@miashypno.no

Telefon: 908 38 905

Medlem av