Ønsker du mer energi og økt velvære i hverdagen?

Kjenner du behov for

å føle deg bedre, bli friskere?Da er healingterapi noe som kan hjelpe deg!

Smertelindring / Healing


Healing er en helhetlig behandlingsmetode som virker på hele mennesket, både på fysiske, psykiske og følelsesmessige problemer. Kombinert med hypnotiske teknikker, kan healingterapi ha en god helbredende kraft.


Healing bygger på en oppfatning om at fastlåste tanker, følelser, indre spenninger og konflikter m.m. kan føre til sykdom. Det handler om å skape balanse. Symptomer på sykdom er signaler fra kroppen på at noe er i ubalanse, og at blokkeringer hindrer kroppens livsenergi i å strømme fritt. I hypnoterapi brukes det flere kraftfulle metoder og teknikker som gjør at man blir i stand til å hente frem og endre eller nøytralisere gamle fastlåste tankemønstre, ubehagelige følelser m.m., derfor vil det fungere godt sammen med healing.


Man trenger ikke være syk for å ha nytte av healingterapi, det kan også virke forebyggende ved at man styrker immunforsvaret. Mange velger å motta healing for å få en god avstressing, påfyll av energi, og for å skape balanse mellom kropp og sinn. I kombinasjon med hypnose og kropps skanning går du inn i en dyp og behagelig avslapning, hvor du kan finne din indre ro og velvære.

 

Hvordan:

Hypnoterapi og healing er en fin kombinasjon. Under behandlingen vil healingen gå til hele kroppen. Den fysiske delen som har med helsen til den kroppen man fysisk kan ta på, den mentale delen som har med tankene og våre mentale prosesser å gjøre, og den emosjonelle delen som har med våre emosjoner og følelser å gjøre.

Før behandling tar vi en kartlegging av din sykdom eller dine plager, og prøver å finne årsaken til din sykdom slik at du blir bevisst på hva den kan komme av. Ingenting kommer av ingenting, de fleste gangene vi blir syke har det vært noe som satte i gang sykdommen, noe som har trigget den til å slå ut. Det er naturlig at det kan slå ut i sykdom når belastningen blir for stor, og det kan være flere årsaker som trigger. F.eks. fysisk eller psykisk stress, noe som gjør immunforsvaret sårbart. Det kan være arv, ulike forurensningskilder, medisiner, skader, livsstilen din m.m.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


MIAs Hypnoterapi

Maria Helleland
Helsehuset, Markensgate 42
4612 Kristiansand


Mail: post@miashypno.no

Telefon: 908 38 905

Medlem av